Ձգտելով ակտիվացնել կյանքը Շուշիում՝ Հայկ Ավանեսյանը քաղաքի պարիսպների մոտ սրճարան էր բացել։ Երիտասարդներն Արցախից ու Հայաստանից շտապում էին այնտեղ՝ մշակութային միջոցառումներին մասնակցելու համար։ Շուշիի կորստից, ինչպես նաև պատերազմի ժամանակ վիրավորում ստանալուց հետո Հայկը բիզնես է հիմնել Ստեփանակերտում․ նա բացել է «Բաժակ» սրճարանը, որը շատերի համար դարձել է նոր սիրելի վայր։
Շուշիի «Պարիսպ Գաստրո Բակից»՝ Ստեփանակերտի «Բաժակ»
Article Published:
08 Հունիս, 2021 11:30
Comments Off on Շուշիի «Պարիսպ Գաստրո Բակից»՝ Ստեփանակերտի «Բաժակ»
Post navigation
Posted in: