Շուշիի «Պարիսպ Գաստրո Բակից»՝ Ստեփանակերտի «Բաժակ»

Ձգտելով ակտիվացնել կյանքը Շուշիում՝ Հայկ Ավանեսյանը քաղաքի պարիսպների մոտ սրճարան էր բացել։ Երիտասարդներն Արցախից ու Հայաստանից շտապում էին այնտեղ՝ մշակութային միջոցառումներին մասնակցելու համար։ Շուշիի կորստից, ինչպես նաև պատերազմի ժամանակ վիրավորում ստանալուց հետո Հայկը բիզնես է հիմնել Ստեփանակերտում․ նա բացել է «Բաժակ» սրճարանը, որը շատերի համար դարձել է նոր սիրելի վայր։

Մեկնաբանել